lacul-zell-am-see

Lacul Zell am See

Zell am See

Lacul Zell am See este un lac pitoresc din Austria, situat in regiunea Salzburg. Acest lac se afla la o altitudine de aproximativ 760 de metri si are o suprafata de aproximativ 4,7 km².

Lacul Zell am See este un loc popular pentru plimbari cu barca si pentru activitati recreative in aer liber, cum ar fi inotul si pescuitul. De asemenea, lacul ofera o priveliste spectaculoasa asupra muntilor din imprejurimi si este un loc perfect pentru a admira frumusetea naturii.In plus fata de activitatile de pe apa, turistii pot gasi aici si diverse restaurante si baruri care servesc preparate traditionale austriece si internationale. De asemenea, pot face drumetii pe potecile din jurul lacului si pot vizita orasul Zell am See, care gazduieste o multitudine de magazine, restaurante si atractii turistice.

In concluzie, Lacul Zell am See este un loc frumos si pitoresc din Austria, care ofera o multitudine de activitati recreative si oportunitati de a se bucura de frumusetea naturii. Este un loc perfect pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de peisajele spectaculoase din regiunea Salzburg.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *