cazare-cabana-zell-am-see-austria-ski-n-lake-chalet-1

Cabana de vis cu 4 dormitoare in Zell am See, Ski-N-Lake Chalet One

Zell am See

Ski-N-Lake Chalet One oferă cazare în Zell am See. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Bucătăria este utilată cu mașină de spălat vase. Proprietatea are TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Ski-N-Lake Chalet One pune la dispoziție o terasă la soare.

City Xpress este la 3,2 km de Ski-N-Lake Chalet One, iar Ebenberglift se află la 3,3 km de proprietate. Oaspeții pot practica diverse activităţi în împrejurimi, inclusiv schi şi golf. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul W. A. Mozart din Salzburg, situat la 52 km de proprietate.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,9 pentru un sejur cu copiii.

Recenzii Google:

“Un loc grozav. Cabana frumos echipată, cu TV plat, stereo, șemineu interior și tot ce ai putea avea nevoie în timpul șederii. În plus, există un balcon, o terasă și un jacuzzi în aer liber încălzit cu lemne, care a fost pur și simplu minunat după schi.
Singura problemă aici este autobuzul de schi. Mergând în acest fel doar o dată la 60 de minute (încă poate supraviețui), începe la 8:30 dimineața, nu mai devreme. Deci, dacă vrei să mergi la Kaprun Gletscher, vei ajunge acolo cel mai devreme la 9:30, iar pentru iubitorii de Manchester este mult prea târziu :)” – Tradus cu GoogleTranslate

cazare-cabana-zell-am-see-austria-ski-n-lake-chalet-3

Recenzii Booking:

„Cabana este fantastică și are o vedere uimitoare de la ferestre și de la balcon. Cabana este de la două etaje, iar intrarea este de la etajul al doilea. Etajul 1 conține trei dormitoare și o baie largă. Etajul al doilea conține living, bucătărie, dormitor, baie. Bucătăria este complet echipată, iar cabana este, în general, curată într-adevăr și nu are nevoie de adăugare.” – Tradus cu GoogleTranslate

Disclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis in Austria este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Austria. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *