Cascada Krimml

Zell am See

Cascada Krimml este una dintre cele mai impresionante cascade din Austria, situata in regiunea Salzburg langa statiunea de ski Kaprun. Cascada are o inaltime de aproximativ 380 de metri si se intinde pe o lungime de aproximativ 1 km, facand-o una dintre cele mai mari cascade din Europa.Cascada Krimml este un loc popular pentru turisti care doresc sa se bucure de frumusetea naturii si de aventuri in aer liber. Turistii pot face plimbari pe poteci pietruite care duc la cascade si pot admira privelistea spectaculoasa de la platformele de observatie.

In plus fata de plimbari, turistii pot face si alte activitati in zona, cum ar fi drumetii pe munte, ciclism si pescuit. De asemenea, pot gasi aici si diverse restaurante si baruri care servesc preparate traditionale austriece si internationale.

In concluzie, Cascada Krimml este una dintre cele mai impresionante atractii turistice din Austria, oferind oportunitati unice de a se bucura de frumusetea naturii si de aventuri in aer liber. Este un loc perfect pentru cei care iubesc natura si doresc sa exploreze unul dintre cele mai impresionante peisaje din Europa.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *