cabane-inedite-austria-1

Cabana inedita pentru 6 persoane in Austria, Die Lärchen-Lodge

Zell am See

Chalet Lärchen-Lodge este situată în Maishofen. Această proprietate oferă acces la o terasă.

Cabana cu 2 dormitoare are o cameră de zi cu TV cu ecran plat și o bucătărie complet utilată. La cabana este disponibilă parcare privată gratuită.

Berchtesgaden este la 33 km de Chalet Lärchen-Lodge, iar Schönau am Königssee este la 29 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul W. A. ​​Mozart din Salzburg, situat la 49 km de proprietate.Recenzii Booking:

“Locație frumoasă, într-un loc liniștit, în afara drumului principal pe un traseu de mers pe jos și ciclism, priveliște uimitoare de la cabana munților și câmpuri de iarbă cu cai. Casa este suficient de mare pentru o familie cu doi – trei copii. Gazde uimitoare și de ajutor. dacă nu vă deranjează să folosiți o mașină, multe lucruri grozave de vizitat în 30-40 de minute în apropiere.” Traducere de Google

“Am petrecut patru zile minunate și trei nopți la Lärchen Lodge. Totul a fost perfect. De la descrierea modului de a ajunge acolo, până la predarea cheilor echipamentului și a stării. Cazarea este foarte linistita si mobilata confortabil. Am fost absolut mulțumiți și îl vom recomanda cu siguranță. Gazdele sunt pur și simplu uimitoare. Incredibil de drăguț și de ajutor. Mulțumesc foarte mult. Am locuit deja în câteva case de vacanță; asta este extraordinar.” Traducere de GoogleDisclaimer / De retinut:

* Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile online sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.

* Cabane de Vis in Austria este un proiect independent si nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o lista cu unitati de cazare frumoase din Austria. 

* Site-ul a luat nastere in urma unui excel (un fel de Wish List) tinut pe calculator, acum este online. Unele poze sunt preluate de pe site-urile unitatilor de cazare sau booking.com; dar si facute de noi cand am vizitat locatia respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *