cazare-casa-de-vacanta-kaprun-1

Casa de vacanta pentru 10 persoane in Kaprun, Austria

Cazare Zell am See

Modern Mansion se află în statiunea de ski Kaprun, la 3 km de Castelul Kaprun, la 10 km de orasul Zell am See și la 11 km de Cazinoul Zell am See. Unitatea de cazare este la 6,4 km de terenul de golf Zell am See-Kaprun și oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate. 600m pana la partia de ski.

Casa de vacanță cu 4 dormitoare are living cu TV, bucătărie complet utilată, cu frigider și cuptor, precum și 1 baie cu duș. Casa de vacanță include prosoape și lenjerie de pat.Casa de vacanță oferă un loc de joacă pentru copii. Oaspeții de la Modern Mansion din Kaprun, se pot bucura de ski în apropiere sau pot profita la maximum de grădină.

Reviews booking:

“Un loc grozav situat chiar lângă pârtia de schi, astfel încât să vă puteți pune echipamentul înăuntru. Oferă toate facilitățile și ustensilele de bucătărie necesare. Casa are un living mare și băi private în aproape fiecare dormitor. De asemenea, oferă o cameră de schi cu uscător de clăpari. Drumul spre casa este bine intretinut si exista o parcare pentru minim 4 masini. Casa este curata, confortabila si in stare foarte buna. Ne-a plăcut foarte mult șederea noastră acolo.

Nu a apreciat · Proprietarul vorbește puțin engleza (dar este foarte drăguț și dornic să coopereze 😉). Patul din living este prea moale pentru 2 persoane (paturile din 4 dormitoare sunt bine).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *